Pasningen som «åpnet opp» hele Sheffield Uniteds høyreside etter en time spill var av den svært lekre sorten, var millimeterpresis og til slutt tellende.

For lagkompis Phil Foden var mottager, han slo inn i boksen der Julián Álvarez skled inn 2–0-seier.

– Han forandret kampen. Han forandret rytmen i spillet og var veldig veldig god. Han har levert bra hele sesongen. Han er en spiller av ypperste klasse, sier Guardiola til Viaplay.

Desember har gått som en drøm for 20-åringen: med scoring i Champions League, blitt verdensmester for klubblag og trolig sin beste opplevelse i Premier League dagen før nyttårsrakettene fyres opp i Manchester.

Se pasningen:

Bobb erstattet Jack Grealish etter 50 minutter spilt. Da hadde hjemmelaget dominert totalt, men slitt med å skape de virkelig store sjansene.

En herlig soloscoring fra Rodri var lenge det eneste som skilte lagene.

Kort tid etter innhoppet fikk Oscar Bobb ballen ute til venstre:

20-åringen vartet opp med en strøken stikker til Phil Foden - som takket og bukket, og slo ballen inn i feltet, der Julián Álvarez skled ballen inn i det åpnet målet.

IMPONERTE: Oscar Bobb bidro til et langs hvassere City-lag etter innhoppet mot Sheffield United. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB

Bobb fikk senere selv en stor mulighet til å pynte på resultatet, men avslutningen hans godt inne i Sheffield Uniteds 16-meter ble stoppet av en utrolig blokkering.

Det ble ingen flere scoringer etter Álvarez 2–0-mål. Seieren sender City til tredjeplass etter 19 spilte kamper, bare to poeng bak ligaleder Liverpool og Aston Villa. Sistnevnte har spilt 20 kamper.

VG informerer: Journalist Mikal Aaserud trente Lyns guttelag da Oscar Bobb spilte der i 2014 og 2015.