Graham Hansen markerte seg i Barcelona-seier

Caroline Graham Hansen hadde assist på de to første målene da Barcelona tok et kjempesteg mot kvartfinale i Champions League.

Publisert: Publisert:

Caroline Graham Hansen imponerte igjen og leverte assist til de to første målene da Barcelona slo Minsk 5-0 i Champions League. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

  • NTB

BARCELONA - MINSK 5–0

Gjestene Minsk fra Hviterussland var sjanseløse foran 1698 tilskuere på Estadi Johan Cruyff, og allerede etter fem minutter sto det 1-0.

Leila Ouahabis innlegg fra venstre fant den norske landslagsspissen ved lengste stolpe.

Hun tok ned ballen og sentret til bedre plasserte Asisat Oshoala, som enkelt skjøt i mål.

Les også

Hegerberg tangerte målrekorden i Champions League

Dødballfot

I det 20. minutt var det Hansens dødballfot som bidro til at Marta Torrejón kunne doble ledelsen. Et presist hjørnespark fra venstre ble nikket i mål av midtstopperen.

Kampen ble punktert med to raske scoringer av Aitana Bonmatí før det var spilt en halv time. Først ble Oshoala i det 22. minutt spilt til dødlinja på høyresiden og slo skrått ut i feltet. Ballen gikk forbi Caroline Graham Hansen, men rett til Bonmati, som scoret.

Fire minutter senere slo Mariona Caldentey et innlegg som Bonmati nikket mot mål. Keeper Natalia Voskobovitsj slo ballen i stolpen, men bare for å se den trille over streken.

Kampen var avgjort ved pause, og Barcelona kunne spare noen av profilene. Caroline Graham Hansen og Oshoala ble begge byttet ut tidlig i 2. omgang.

Les også

Herlovsen sulten på mer etter Norge-rekorden: – Det beste landslaget jeg har spilt på

Formalitet

Innbytter Jennifer Hermoso fastsatte resultatet fem minutter før slutt da hun nikket inn returen etter at keeper slo en avslutning i tverrligger.

Returkampen spilles om to uker i Minsk, men det bør være en formalitet for Barcelona å kvittere ut kvartfinalebilletten.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Caroline Graham Hansen
  2. Fotball