Den svenske høyrebacken Fredrik Stoor har gått på lån til Lillestrøm ut 2012, ifølge lsk.no.

— Vi har lånt Fredrik Stoor for denne sesongen fra Vålerenga, og er godt fornøyd med å få han på plass. Han er en spiller med mye erfaring som kommer til å gli godt inn i gruppa, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Den tidligere Fulham-spilleren har fått lite spilletid i VIF etter returen til eliteserien. Skader og manglende tillit gjorde at det Stoor ikke fikk mer enn 15 opptredener i fjorårets eliteserie.

Derfor var det ventet at han ville skifte beite foran denne sesongen, men overgangen lot vente på seg. Han var tidligere i vinter nær en overgang til gamleklubben Rosenborg, men feilet den medisinske testen.

Det medisinske aspektet var også et tema før avtalen med LSK ble signert.

— Avtalen er slik laget at det er minimal risiko økonomisk vedrørende det medisinske. Vi mener i tillegg selv at vi har det beste medisinske apparatet i Tippeligaen, som kommer til å ta godt vare på Fredrik hvis det skulle være noe. Vi har stor tro på at vi får karrieren hans på rett kjøl igjen, forklarer Bjarmann.

Overgangsvinduet stenger lørdag kveld, og med høyrebackens inntreden er LSK derfor ferdighandlet for denne gang.

— Ja, nå anser vi troppen som fulltallig. Det var fint å få på plass en forsvarsspiller til. Da føler vi at vi har god nok dekning på de fleste plassene på starten av denne sesongen.

LSK har kjøpt ti spillere i løpet av vinteren.