Fløy bekrefter overfor Fædrelandsvennen opplysninger om at treneren onsdag var i Kristiansand og i møte med Fløy-ledelsen. Der ble han tilbudt jobben som Fløys nye hovedtrener. Svaret fra Nordlie kommer trolig over helgen.

— Det kan jeg bekrefte, ellers har jeg ingen kommentar, sier styreleder i klubben, Vidar Sulland.

Heller ikke Tom Nordlie ønsker å si noe om kontakten han har hatt med Fløy.

Han har tidligere bekreftet at han har vært i dialog med klubben.

— Jeg snakker med alle som henvender seg, sa han da.

Familien trivdes på Sørlandet

Nordlie trente Sandnes Ulf i høstsesongen. Laget rykket ned etter å ha tapt mot Start på Sparebanken Sør Arena i nest siste serierunde. Han hadde mulighet til å fortsette i klubben, men takket nei.

Fløy har i en tid jobbet med å sy sammen en økonomisk pakke og en sportslig satsing som frister Nordlie til Sørlandet igjen. Klubben har, etter det Fædrelandsvennen vet, fått hjelp av flere investorer på Flekkerøya.

Nordlie er en populær mann på Sørlandet etter at han tok seriesølv med Start i eliteserien i 2005. Treneren har aldri lagt skjul på at perioden på Sørlandet var et høydepunkt, både sportslig og for familien.

Johannes Hardarson ga seg som Fløy-trener etter siste seriekamp i høst. Han skal trene det islandske eliteserielaget IB Vestmannaeyja.

Nordlie har fungert som en rådgiver og motivator for Hardarson og Fløy i 2014

Tom Nordlie har lang fartstid som trener. Han har trent Odd, Vålerenga, Sandefjord, Start, Viking, Lillestrøm, Kongsvinger, Fredrikstad og Sandnes Ulf på toppnivå i Norge.