LØRENSKOG-VÅLERENGA 1-4

Vålerenga fikk en fryktelig start på hockeysesongen da Storhamar ga Espen «Shampo» Knutsens gutter juling på Jordal i torsdagens serieåpning.

Hamar-laget vant 4-2, og Knutsen var ikke nådig mot sine spillere.

Mot Lørenskog lørdag kom responsen.

Daniel Sørvik sendte Vålerenga foran i overtall. Landslagsbacken scoret også 1-0 til VIF mot Storhamar torsdag. Denne gang på pasning fra begge de to nykommerne i VIF, Niklas Bröms og Brian Ihnacak.

Vålerenga fikk en drømmestart på 2. periode. For mens Alexander Bonsaksen satt utvist la Tobias Lindström på til 2-0 for Oslo-laget.

Og Lørenskog, som mange har spådd en sesong helt oppe i toppen av ligaen, fikk nummer tre i kassen bak seg halvveis i midtperioden. Denne gang var det Jørgen Karterud, som er tilbake i VIF etter et år i Canada, som scoret. Da tok Lørenskog time out.

Laget fra Romerike forsøkte seg, men det som kom av avslutninger innenfor rammeverket hadde VIF-keeper Steffen Søberg bra kontroll på.

Fire minutter etter 0-3 kom 0-4. Denne gang var det Alexander Bonsaksen som stilnet hjemmesupporterne i Lørenskog ishall.

Midtperioden ble en hendelsesrik affære. For i tillegg til målene haglet det med utvisninger. Daniel Sørvik fikk blant annet ti minutter for dårlig oppførsel.

Lørenskog fikk litt troen på det da Christian Söderström reduserte til 1-4 helt i innledningen på 3. periode. Men det ble bare ett mål til for Kenneth Larsens gutter. Tidligere VIF-spiller Steffen Thoresen scoret mot gamle lagkamerater. Men flere mål ble det ikke.

Dermed fikk Vålerenga rettet opp noe av inntrykket etter premieretapet for Storhamar.