Florø 4-1 Ålgård

Ålgård hadde reist til Norges vestligste by med god selvtillit etter seieren mot Stord i forrige kamp. Kampen ble derimot alt annet enn en god opplevelse for Ålgård-guttene. 4-1 ble stillingen, i en kamp hjemmelaget dominerte fra start til slutt. Ålgård står nå med fire poeng etter seks kamper i den særdeles jevne avdeling 3 i 2.-divisjon. Ålgård-trener, Hans Olav Frette ønsker å glemme denne kampen kjappest mulig.

— Vi reiste opp med en skranten stall, og tapte for et bedre lag i dag. Jeg synes vi lå godt i første omgang, men de fikk et litt enkelt mål tidlig. Det eneste positive å ta med seg er at nå slipper vi å reise opp til Førde og Florø-området mer i år, sier en skuffet Frette.

Selve kampen startet på verst tenkelige måte for Ålgård, da Stefan Aase setter et frispark direkte i mål fra nede ved dødlinja. Etter åpningsmålet fortsetter Florø og styre kampen, uten å skape de helt store sjansene. Ikke før i det 32 minutt da hjemmelagets spiss, Halvor Solheim-Olsen dobler ledelsen. 2-0 er også pauseresultatet. Andre omgang starter på samme måte som første.

Etter 49 minutter setter Marius Nilsen et Florø-innlegg i eget nett, og Ålgård har nesten en umulig oppgave foran seg. Bortelaget får et lite håp da innbytter Sindre Abrahamsen Karlsen reduserer til 3-1 etter 63 minutt på Ålgårds første skikkelige mulighet i kampen. I stedet er det Florø som skaper sjansene, syv minutter før slutt dukker Solheim-Olsen opp igjen og fastsetter sluttresultatet til 4-1. Ålgård ligger nå på en skuffende 12. plass i 2. divisjon avdeling 3, mens Florø er oppe på 2. ## Kampfakta

Florø-Ålgård 4-1(2-0)

Mål: 1-0 Stefan Aase(7) 2-0 Halvor Solheim-Olsen(32) 3-0 Marius Nilsen(selvmål 48) 3-1 Sindre Abrahamsen Karlsen(63) 4-1 Solheim-Olsen(83)