TRONDHEIMS-ØRN — STABÆK 0-1

Ting vil seg ikke for Trondheims-Ørn om dagen, og utfallet av hengekampen mot Stabæk var typisk for trenden de er inne i om dagen.

For femte gang på rad tapte de - og igjen etter en kamp som var jevn.

— Jeg synes vi gjør en bra match hele veien. Så nå synes jeg synd på jentene. De la en voldsom innsats i «bånn» i denne kampen, sukket trener Kevin Ingebrigtsen rett etter kampslutt.

Da hadde han nettopp sett Marie Dølvik Markussen plassere ballen i nettet for Stabæk i det nest siste ordinære spilleminuttet.

Miss som kan gi mareritt

Før pause i regnværet onsdag kveld var Trondheims-Ørn stadig farlige på offensiven.

Et par riktig gode muligheter kom de også til – spesielt Lisa-Marie Utland kan nok få mareritt i natt etter å ha misbrukt en enorm mulighet regissert av Guro Reiten.

Reiten dro opp en kontring, kombinerte fint med Ingrid Syrstad Engen, førte ballen i 60 meter og spilte på pent vis spilte gjennom Utland.

Men spissen klarte ikke å treffe rent på ballen når hun skulle avslutte – og dermed ble det Stabæk-keeper Ingrid Hjelmseth som vant duellen mellom landslagsspillerne.

Tett mellom kampene

Etter pause var det sjansefattig – men da sjansen til slutt kom, så var det Stabæk som fikk den og tok den ved Marie Dølvik Markussen i det 89. minuttet.

Etter det fjerde strake tapet i serien - i tillegg tapte Ørn også semifinalen i cupen - så svinner nå håpet om å oppnå målet om femteplass.

Stabæk inntok nå den plassen og har 25 poeng. Ørn på sjuende har 21 poeng.

Trondheims-Ørns neste kamp er mot Amazon på lørdag.

— Den skal vi vinne, sier en revansjelysten Guro Reiten - skuffet med resultatet, fornøyd med at Trondheims-Ørn tross alt viste langt bedre tendenser igjen.