LERKENDAL (adressa.no): Mandagens uavgjortkamp mot Bodø/Glimt var Rosenborgs fjerde på rad uten tap. Men vel tilbake på Lerkendal i ettermiddag mottok Rosenborg-spillerne få spørsmål av sportslig karakter.

Alt handler om Nicki Bille Nielsen, som etter å ha havnet i klammeri med politiet i Danmark natt til fredag måtte bli hjemme da Rosenborg dro til Bodø mandag.

— Det er synd det som har skjedd, men en sak har alltid to sider, sier Morten Gamst Pedersen til adressa.no.

Uklart hendelsesforløp

Foreløpig har Nicki Bille Nielsens versjon av saken bare delvis kommet frem. Han er ikke enig i fremstillingen i Ekstra Bladet i går morges.

Og mandag kveld kunne TV 2 fortelle om en video som skal vise at politiet var hardhendte i behandlingen av Bille Nielsen.

Gamst Pedersen ser helst at hele sannheten kommer frem så fort som mulig, men sier samtidig at undersøkelsene får ta den tiden det tar.

— Vi får vente og se hva som kommer frem, men Nicki er en god lagkamerat for meg og en kjempefin fyr, sier Gamst Pedersen.

— Man hører litt her og man hører litt der. Til syvende og sist vet man ikke hvem man kan stole på, sier han.

- Må holde fokus

Derfor er det bedre at undersøkelsene får gå sin gang, slik at man kan gjøre seg en oppfatning etter at alt har kommet på bordet. Selv har han ikke snakket med sin danske lagkamerat etter at nyheten smalt mandag morgen.

— Man legger selvfølgelig merke til det, men jeg sitter ikke og nileser alt. Man må legge det bak seg, og heller ha fokus på det vi skal. Vi kan ikke gjøre noe uansett, sier han.

  • PS ! Etter ankomst til Trondheim mandag gikk sportslig leder Erik Hoftun og organisasjonssjef Trond Alstad inn i et møte på RBK-brakka.