Molde-manageren har kampene mot Rosenborg i bakhodet, når han møter Hønefoss på søndag.

– Spillerne gleder seg til kampen, for det er lenge siden vi har spilt. Nå tror jeg ikke guttene klarer å vente lenger, sier Ole Gunnar Solskjær entusiastisk til Romsdals Budstikke, før kampen mot Hønefoss.

Molde Fotballklubb har ikke spilt kamp siden Tromsø ble slått 1–0 hjemme på Aker Stadion for to uker siden.

– Vanskelig valg

Molde-manageren har derfor et luksusproblem, når han nå skal ta ut tropp og startellever til morgendagens bortekamp mot Hønefoss.

– I hodet har jeg allerede valgt spillerne, men om jeg plutselig får en god idé, så kan det bli forandringer likevel, forklarer Solskjær.

– Uttakene er som puslespill, og foran oss har vi fem kamper vi vil ville. Hønefoss-kampen er viktig, men samtidig har jeg Rosenborg i bakhodet.

Gulljagende trøndere er motstander på Aker stadion neste lørdag, om en drøy måned venter den store duellen mellom de to – cupfinalen på Ullevaal stadion.

Bedre av å trene

Solskjær mener landslagspausen har gjort spillerne godt, og at nivået på treningene er høyt.

– Treningshverdagen er så god nå at enkelte har bedre av å trene, enn å spille ei helg. Da kan de spisse formen fram mot cupfinalen også.

Få skader

Også skadesituasjonen ser bra ut for Ole Gunnar Solskjærs menn.

– Akkurat nå er det bare Josh (Gatt) og Espen (Bugge Pettersen) som er uaktuelle. Ørjan (Nyland) er tilbake på trening med førstelaget. Vi må imidlertid se an hvordan han reagerer på treninga i dag, før vi bestemmer oss for om han blir med til Hønefoss.