Den tyske landslagssjefen holdt pressekonferanse på Ullevaal stadion like etter at laget hadde landet på Gardermoen lørdag formiddag.

— Vi er ikke her for å se på naturen, men for å vinne. Det blir ikke så enkelt. Det er viktig å være klar for kvalifiseringen og være enda bedre inn mot neste VM, sier Löw, som forventer en bedre prestasjon av Norge enn det laget viste i generalprøven.

— De tapte mot Hviterussland, men i morgen blir det en helt annen stemning mot verdensmesteren på Ullevaal. Norge er et bedre lag enn Finland og kan forsvare seg godt. De har spillere i store europeiske ligaer, noe som viser at de har kvalitet. Vi skal ta dem på alvor, sier Löw, som regner Tsjekkia, Nord-Irland og Norge som Tysklands største utfordrere i gruppen.

— Vi kommer til å ha mye ballbesittelse, spille raskt framover og kontre når muligheten byr seg, forklarte landslagssjefen.

Ingen skader

Löw kunne opplyse om at han har alle mann tilgjengelig mot Norge søndag.

— Julian Draxler trente med laget og er klar. Det var noen som ikke spilte mot Finland som er med i morgen. Formasjonen vi velger er ikke så viktig. Vi kan spille offensivt og defensivt, og formasjonen kan endre seg gjennom kampen.

Keeper Manuel Neuer er tyskernes nye landslagskaptein, etter at Bastian Schweinsteiger takket av i privatlandskampen mot Finland.

— Han var kaptein i EM og gjorde sakene sine veldig bra. Det fantes andre kandidater, som Sami Khedira, Thomas Müller og Toni Kroos, men Neuer var et logisk valg, sier Löw.

Ti år

Den regjerende verdensmesteren har aldri tapt en VM-kvalifiseringskamp på bortebane, heller ikke en åpningskamp i kvalifiseringen. Det forrige møtet mellom var det imidlertid Norge som gikk seirende ut av. 1-0-seieren i privatlandskampen i Düsseldorf i 2009 innledet Egil «Drillo» Olsens annen periode som landslagssjef.

56 år gamle Löw har vært tysk landslagssjef siden 2006, men sier at det ikke var vanskelig å løs på en ny periode etter at laget ble slått ut av Frankrike i semifinalen i sommerens EM.

— Det var ikke vanskelig å motivere seg. Jeg har vært sjef i ti år. Det har vært en pause etter mesterskapet, men nå må vi finne en ny visjon og vei videre, sier Löw.