AaFK fikk kampens første sjanse da Orry Larsen fikk avslutte fra seks meter hold, etter godt spill i forkant av Marlinho og Arnarson. Men det var Koper som tok ledelsen halvvegs i omgangen. Først slår Cramer til med en god redning, så settes returen i mål. Det stinket offside, men den meget variable dommeren lot målet bli godkjent.

To ganger «Mos»

Seks minutter senere økte slovenerne til 2-0 etter at en Koper-spiller fikk gå opp og heade ballen i mål. Trener Fredriksen var rasende og ropte til spillerne at nå måtte brystkassa fram, og fire minutter senere svarte AaFK. Kaptein Riise banket inn et frispark fra kanten av 16 meteren hardt inn foran mål, og der dukket «Mos» opp og reduserte.

Men AaFK og «Mos» var ikke ferdig før pause. Spissen flikket et skudd forbi keeper etter det som kanskje var AaFKs beste angrep i dag. Dermed var utligningen er faktum seks minutter senere. Etter spill og sjanser var det fortjent at AaFK fikk med seg uavgjort til pause.

GLAD: Marlinho jubler når AaFK utligner til 2-2. Foto: STIG VÅGNES

Svak dømming

Etter hvilen var det ikke så mange sjanser å snakke om, men det var dommeren som kom i fokus. Han delte utrolig nok ikke ut noen gule kort, til tross for at det ble taklet og trøkket hardere til fra begge lagene. Det skal sies at det utover omgangen var Koper som sto for det tøffeste spillet, til stor frustrasjon fra trener Fredriksen.

AaFKs første store sjanse etter pause kom tjue minutter før slutt. Først vendte Bolti bort en spiller og ga den til «Mos», som fikk avslutningen sin reddet av keeper. Returen klarte utrolig nok ingen av AaFKs spisser å sette i mål. Koper presset litt på mot slutten av kampen, men det endte 2-2.