Brann befinner seg i Monaco på treningsleir og skal spille kamp tirsdag. Det blir uten Roy Wassberg.

Midtstopperen har fått nye problemer i lysken, og sier til bt.no at han frykter at seriestarten ryker. — Hadde det vært seriestart nå, ville jeg ha vært helt uaktuell, sier Brann-stopperen. Han sitter på materialkassen og sturer ved inngangen til treningsfeltet i Cannes.

— Jeg ble litt irritert da det rykket til igjen i lysken i treningskampen mot Malmö (0-2). Før det følte jeg at jeg var på god vei tilbake i slag.

Nå er han veldig usikker på hvordan ukene fremover kommer til å arte seg. Dagens kamp mot Cannes reserver står han definitivt over. Trolig spiller han heller ikke i morgen mot San Remo eller i den kampen rødtrøyene håper å få i stand torsdag.

— Jeg håper at jeg kan følge treningene, men å spille for halv maskin, blir helt feil. Det vil jeg ikke, sier 31-åringen og husker med gru tilbake til innspurten av sist sesong da han ikke trente, men bare spilte kamper.

— Da er det bedre å gi de unge sjansen.

Wassberg ble operert i begge lyskene i slutten av oktober i fjor og har brukt lang tid på å komme tilbake. Det passet dårlig med nok et tilbakeslag nå.

— Det har gått litt i rykk og napp, litt frem og litt tilbake, og vi vet jo ikke engang om jeg er operert for den rette skaden. Smertene kjenner jeg når jeg må rykke og spurte, og de opptrer bare på den venstre siden. Jeg er ikke sterk nok i muskulaturen ennå. Dessuten er det ikke bare å gå rett inn på laget og spille. Du skal ha litt kamptrening og kampkondis også. Nå merker jeg at jeg blir fort trett, sier veteranen i midtforsvaret.

Også for Teitur Thordarson kom tilbakeslaget ubeleilig. Roy Wassbergs og Joachim Walltins gjeninntreden på laget har på mange måter vært et slags halmstrå etter en serie med svake treningskamper.

— Jeg liker dårlig at Roy ikke er restituert, men det er ikke uvanlig at man får tilbakefall når man trener seg opp igjen, så dette måtte man på sett og vis ta med i regningen, sier Brann-treneren.

Brann stiller med følgende lag mot Cannes:

4-4-2: Ivar Rønningen, - Geirmund Brendesæter, Knut Walde, Egil Ulfstein, Erlend Hanstveit - Martin Knudsen, Jonas Jonsson, Joachim Walltin, Raymond Kvisvik - Petter Furuseth Olsen, Tommy Knarvik.

bt.no følger kampen fra tirsdag klokken 17.