TROMSØ: Causevic, som spilte for TIL i 2013-sesongen, flyttet like etter nyttår tilbake til Tromsø, hovedsakelig på grunn av en jobb i salgsteamet til Santander Consumer Bank.

Men lysten til å spille fotball er fortsatt stor hos norskbosnieren fra Haugesund som nå trener med 2.-divisjonsklubben Finnsnes, der han også er enig om de personlige betingelsene for en toårskontrakt.

– Vi er sånn sett enige hvis Vard lar meg gå. Jeg håper det. Jeg skal jo bo i Tromsø og har veldig lyst til å spille fotball. Nå må bare Finnsnes og Vard bli enige. Jeg har holdt meg litt utenfor det, men håper de blir enige snart, sier Adnan Causevic til iTromsø.

Han har ett år igjen av kontrakten med Vard Haugesund, men har allerede flyttet til Tromsø og begynt i den nye jobben.

Håper på «Ynde»

Causevic håper nå Hans-Åge Yndestad (35) også finner motivasjonen til å gå løs på en ny sesong for de grønnkledde.

– Hans Åge er klasse. Han er en fantastisk fyr og ikke minst en fantastisk dyktig fotballspiller. Han skal bruke januar til å bestemme seg, så jeg håper han i denne perioden klarer å finne motivasjonen og lysten til å ta en ny sesong. Får vi han og Morten (Moldskred), tror jeg vi kan være med å kjempe i toppen om et opprykk, sier Causevic.

– Flere interesserte

Morten Moldskred (35) ble fristilt fra kontrakten med TIL etter årets sesong og trener også med Finnsnes.

– Det er en del klubber som er interesserte, blant annet Finnsnes, så vi får se hva det blir til. Jeg stresser ikke. Det er gøy å spille fotball og lysten er fortsatt der, sier Morten Moldskred.

Causevic håper han blir gjenforent med Moldskred i Finnsnes.

– Morten vil være en fantastisk forsterkning for alle klubber her oppe, så jeg håper vi får han.

– Hvor bra kan dere gjøre det om dere får Moldskred og Yndestad med?

– Da blir det 1.-plass, sier Causevic, før han legger til.

– Det er vanskelig å si. Jeg tror vi kan kjempe i toppen, men det er mange gode lag der oppe. Et opprykk er vanskelig å klare uansett, men jeg tror vi kan kjempe i toppen. Det er en fantastisk gjeng og jeg har et veldig godt inntrykk av klubben til nå, sier Adnan Causevic.