Den svensken superstjernen har vært i hardt vær helt siden utbruddet mot dommerne etter PSGs 2-3-tap for Bordeaux i midten av mars.

– In 15 years I've never seen a referee so sh*t. This country doesn't deserve PSG! skrek Zlatan Ibrahimovic (33) på vei inn i garderoben.

foto
MESTERE: Her feirer Peter Schmeichel Uniteds ligatriumf i 1999 sammen med sin norske lagkompis Ronny Johnsen, etter seier hjemme mot Tottenham . Foto: Ap

Utbruddet har skapt rabalder i Frankrike, og selv om Zlatan har beklaget blir PSG-stjernen nå heftig linket vekk fra Paris.

– Zlatan er skapt for United

Nå kaster den danske Manchester United-legenden Peter Schmeichel seg inn i debatten. 51-åringen, som totalt spilte 292 ligakamper for de røde djevlene, oppfordrer nå Manchester United-ledelsen til å forsøke å hente Zlatan.

– Det han gjør i PSG er utrolig. Han gir så mye troverdighet og synlighet for PSG. Han er en som tar sitt ansvar, sier han i et intervju med L’equipe, ifølge Daily Telegraph.

– Forrige sommer var det rykter om at han skulle til Manchester United. Da sa jeg at Zlatan var skapt for United, han var født for å spille der.

Sammenligner med Beckham og Cantona

foto
SVERIGE-HELT: Zlatan Ibrahimovic ble – nærmest som vanlig – den store helten i Sveriges EM-kvalifiseringskamp – mot Moldova – fredag. Foto: DIGITALSPORT

– Det er derfor Cantona var så sterk der, og ikke i Leeds eller noen klubber i Frankrike. Det er fordi det er Manchester United. I Manchester fikk spillerne frihet, men også et stort ansvar.– Vi bryr oss ikke om hvem du er og hva du elsker, vi ser på hva du gjør på banen og hvilken innflytelse du har på klubben. Hvis du ikke har respekt, så er du ferdig i klubben. Men du kan ha hvilken som helst personlighet. Beckham, Cantona, de kunne gå ut og samtidig være på sitt beste. Det er hundrevis av spillere som forsøker å være som dem, men de har ikke den samme personligheten, og de feiler.