Fotballstjernen Cristiano Ronaldo er ikke bare ettertraktet blant sportspressen. Portugiseren er også et yndet mål for kjendisjournalister.

Derfor trodde nok den britiske tabloidavisen Daily Mail at de hadde gjort et «scoop» da de publiserte bilder av at Ronaldo urinerte bak en bil ved et utested i ferieparadiset Saint Tropez tidligere denne uken.

Saken ble sitert av medier over hele verden.

Real Madrid-angriperen slapp unna med tilsnakk fra politimenn på stedet, men nå slår portugiseren tilbake mot mediene i en videoblogg på sin Twitter-konto.

Ronaldo uttrykker også sin frustrasjon av at flere medier har skrevet at han har fått en ny kjæreste.

— Prøvde å snakke stygt om meg

— Dere vet allerede at jeg ikke snakker med pressen om privatlivet mitt, men jeg vil benytte dene muligheten til å si at de siste ukene har enkelte prøvd å snakke stygt om meg, sier Ronaldo i videoen.

— At jeg har en ny kjæreste, at jeg har en ny kjæreste hver dag, og at jeg gjør ditt og datt. La meg være i fred! La meg gjør arbeidet mitt på rolig vis, som hvert år. Ikke prøv å ødelegge imaget mitt, for det kommer ikke til å fungere, fortsetter Real Madrid-stjernen.

Storscoreren kommer også med en melding til fansen, som han takker for å vise at at de er trofaste.

Ronaldo er for øyeblikket på landslagssamling med Portugal. Ronaldo og lagkameratene skal spille en EM-kvalifiseringskamp på bortebane mot Armenia neste lørdag, før en privatlandskamp mot Italia venter tirsdag etter.