De tre kuskene ble kastet til værs, og det så veldig stygt ut. Det var Odins Eld som ikke fikk luft og kastet seg innover i banen.

I fallet tok han med seg hestene Lille Jim og Alm Kiwi. Verst gikk det ut over Jan Martin Bjerring bak favoritten Lille Jim.

Han ble liggende i tre minutter før han kom seg på beina, og etterpå følte han seg svimmel og kvalm. Lars Anvar Kolle og Vidar Hop var de to andre kuskene som var involvert.

Jan Martin Bjerring tas hånd om av ambulansepersonell etter ulykken i V75-2 på Bjerke i dag. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

— Jeg så det lå an til å bli en flytur da det smalt, og med meg gikk det ganske bra. Håper bare at Bjerring kom fra det uten større skader, sa Kolle rett etter ulykken.Både Lille Jim, Odins Eld og Alm Kiwi ble strøket fra løpet etter ulykken.

— Jeg fikk beskjed fra løpsleder om at Bjerring er i sjokk, og ikke husker så mye fra det som skjedde. Han er imidlertid ved full bevissthet, kunne RD-reporter Hans Kristian Skubberud fortelle.

--------

Den nådeløse kulturministeren, Zlatans fremtid, «VIF-hetsen» og de store avsløringene fra Panama er blant temaene i siste utgave av Aftenpodden Sport:

NTB/AFTENPOSTEN