ALFHEIM: iTromsø-sporten har tippet TIL på åttendeplass i årets eliteserie.

Dette måtte vi spørre dem om etter torsdagens trening.

Steinar Nilsen sier han bryr seg lite om tabelltipsene.

– Dere har vel bare kopiert TV 2, så dere er kjempekjedelige, humrer Nilsen.

Og ikke er TIL-treneren noen ivrig tipper.

– Hvis jeg skulle tippet, ville Norsk Tipping vært storfornøyd. Da hadde de hatt en trofast giver av penger. Det er mange år siden jeg innså det. Det eneste jeg vet, og som jeg kan gjøre noe med, er å holde fokus her, sier Nilsen.

Kaptein Simen Wangberg reagerer slik:

– Åttendeplass, ja? Det var kanskje et godt tips, det? Nei da, vårt mål er først og fremst å holde oss. Og så vet vi at hvis alt stemmer, og vi har flyten, kan vi fort klatre på tabellen. Dere bruker jo å være ganske ålreite å tippe, så hvem vet? Det kan skje, sier Wangberg.

– Tredjeplass? Oi!

– Det er vel et helt OK tips, sier Gudmund Kongshavn.

Og fortsetter:

– Jeg tror det er mange lag som det kan bli jevnt imellom. Sannsynligvis er det et par lag der som bør være øverst. Med unntak av det, er det veldig jevnt. Får vi ut noe av det som bor i oss, så kan vi få til det dere sier og enda høyere opp.

Jonas Johansen har tidligere sagt at han tror TIL vil overraske. Han svarer slik på at iTromsø har tippet laget på åttendeplass:

– Det er ikke så verst tippet, det. Jeg tror det er et greit tips. Det er umulig å si hvordan det ender, men vi føler oss ganske bra.

Lars Eidissen er mest optimistisk i iTromsøs sportsredaksjon. Han har tippet «Gutan» på tredjeplass.

– Oi! Det er klart at alle stiller med null poeng, bortsett fra LSK med minus 1, så det er mulig, men jeg tror ikke vi skal ha urealistisk høye forventninger. Vi er nyopprykket, og da er det fornuftig og realistisk å ha en målsetting om å holde oss, sier Wangberg.

– Bronse er mulig

– Jeg tror Molde og RBK gjør det best. Jeg synes ikke det er noen utenom dem som skiller seg virkelig ut. Ingenting er umulig. Haugesund ble jo nummer tre for et par år siden. Det var jo overraskende. Hvis sakene begynner å flyte bra, er det fullt mulig, sier Kongshavn.

– Hvis man får flyt og vinner en god del i starten, så kan alt skje. Samtidig må man være heldig med å unngå skader og karantener. Det er vanskelig å si hvor vi står, egentlig. Det vi vet er at vi føler oss sterke i lag, og at vi har masse konkurranse om plassene i laget. Jeg tror vi skal bli et vanskelig lag å møte, sier Jonas Johansen.