LAZIO-INTER 1-2

Lazio kunne ta et stort steg mot mesterligaspill søndag, men to røde kort ødela kvelden da Inter kom tilbake og vant 2-1 i hovedstaden. Tidligere Lazio-helt Hernanes scoret begge Inters mål.

Alt så rosenrødt ut da Antonio Candreva sendte Lazio foran etter bare åtte minutters spill.

Tidligere på dagen hadde Napoli avgitt to poeng med 2-2 mot bunnlaget Parma, og med seier ville Lazio vært seks poeng foran i kampen om mesterligaspill tre serierunder før slutt.

Etter drøyt halvspilt omgang begynte ting å gå galt for Lazio. Da ble midtstopper Maurício utvist for å ha tatt sistemann, og som om det ikke var nok satte Hernanes frisparket i mål.

Bommet på straffe

Med ti mann ble jobben mye vanskeligere, og kvarteret ut i annen omgang ble den nær sagt umulig.

Da ble keeper Federico Marchetti utvist etter en felling i sekstenmeteren. Mauro Icardo bommet riktignok på straffen, men med ni spillere på banen klarte ikke hjemmelaget å holde unna.

Seks minutter før slutt satte Hernanes inn vinnermålet da han kom alene med keeper.

Tidligere på dagen hadde Napoli reddet ett poeng da Dries Mertens utligning ga 2-2 mot Parma.

Viktig Atalanta-seier

Tre serierunder før slutt har Napoli 60 poeng, mens Lazio har 63. Roma er poenget foran byrivalen igjen, så det er fremdeles hard kamp om de to siste mesterligaplassene.

Ettersom Lazio møter både Roma og Napoli før sesongen er omme, er kampen om plassene bak seriemester Juventus svært dramatisk.

Ellers søndag tok Atalanta tre ekstremt viktige poeng i bunnstriden da Palermo ble slått 3-2 på bortebane. Seieren sikrer med stor sannsynlighet plassen i Serie A neste sesong.

Sampdoria imponerte med 4-1 borte mot Udinese, mens Fiorentina også vant borte da Empoli ble slått 3-2. ChievoVerona og Verona spile 2-2. (©NTB)