EVIAN-PARIS SAINT-GERMAIN 0-0

I juli solgte Rosenborg den danske spissprofilen Nicki Bille Nielsen til Evian.

Fredag spilte Bille Nielsen 83 minutter da Evian holdt Paris Saint-Germains stjernegalleri til 0-0. PSGs midtbanestjerne Yohan Cabaye ble utvist like før slutt, for en takling på nettopp Bille Nielsen. Cabaye fikk da sitt andre gule kort. Han fikk også sitt første gule kort etter en duell med Bille Nielsen.

Dansken klarte seg etter rapportene svært godt mot de franske seriemesterne og testet PSG-keeper Salvatore Sirigu med et godt frispark etter 25 minutter.PSG var store favoritter før kampen, og vil være veldig skuffet etter uavgjortresultatet.

Hovedstadsklubben var riktignok uten deres største stjerne Zlatan Ibrahimovic, men stilte likevel med stjerner nevnte Cabaye, Edinson Cavani og David Luiz.

PSG står nå med fem poeng på sine tre første kamper, mens Evias poeng fredag var lagets første for sesongen.