Patrick Bols. Det er navnet på Kolstads nye keeper.

26-åringen fra Danmark skal erstatte Goran Rajkovic, som gir seg etter sesongen. Det var Haugesunds Avis som først omtalte overgangen.

— Han er en veldig atletisk målvakt, som har gjort det veldig bra i førstedivisjon i år, sier Kolstad-trener Stian Gomo til adressa.no.

Den 193 centimeter høye sisteskansen har spilt i førstedivisjonsklubben Haugaland den siste sesongen, og klubben berget så vidt plassen i den nest øverste divisjonen.

— Han har bra erfaring, og har vært andrekeeper bak Ole Erevik i Kolding, så han har eliteerfaring fra Danmark. I tillegg har han hatt et år i dansk førstedivisjon før han ble hentet til Haugesund. Der har han fått stempel som en klassemålvakt og et skup. Jeg har en veldig god magefølelse på denne signeringen, sier Gomo.

Fått med deg dette?

Dansken er enig med Kolstad om en treårsavtale, og skal dermed utgjøre målvaktsteamet med Mats Weraas Larsen og lovende Sean Kelly.

— Patrick er en veldig annerledes og mer eksplosiv keeper, mens Mats er en seig målvakt som ofte velger riktig hjørne, sier Gomo, som er glad han har funnet en keeper som minner om avtroppende Rajkovic i stilen.