Begge har spilt samtlige av walisernes fem kamper på deres utrolige vei til deres aller første EM-semifinale. Med 3-1-seier over Belgia i kvartfinalen før helga, er Wales kun en seier mot Portugal fra å stå på den ene siden når finalen sparkes igang på Saint-Denis søndag 10. juli.

Den dagen hadde ikke Crystal Palace-midtbanespiller Joe Ledley sett for seg å være i Frankrike. Han skulle etter planen gifte seg med sin Ruby May Ridgeway dagen før.

— Mamma er forvtilet

Det skriver Daily Mail.

FINALE ELLER BRYLLUP? Søndagen blir garantert spesiell for Joe Ledley. Enten skal han gifte seg, eller så skal han spille EM-finale. Foto: Reuters

— Jeg er sikker på at de klarer å flytte det hvis vi kommer til finalen. Sånt skjer og dette er åpenbart booket for lenge siden. Gutta er fult fokusert på det de skal gjøre, uttaler Real Madrid-stjerna Gareth Bale.Mens finalen kan komme i veien for den store dagen til Ledley, har lagkamerat Chris Gunter allerede et dilemma før onsdagens semifinale mot Portugal.

Les mer:

Les mer:

Bryllupstale på Skype?

Dagen etter gifter broren Marc seg med Danielle Murray i Mexico. Det har skapt uro i Gunter-familien.

— Mamma er litt fortvilet for å måtte ta dette valget. Det har skapt kaos, sier Gunter til The Mirror.

Gunter er i tillegg forloveren til broren sin og er innstilt på å måtte lese opp talen sin på Skype.

— Dere aner ikke hvor mye trøbbel dette har skapt. Jeg vet ikke hva Marc skal gjøre hvis vi går videre. Han må vel kanskje skilles innen da, spøker Gunter.

- Hans egen feil

Broren Marc har støttet Reading-spilleren fra tribunen gjennom mesterskapet, men var altså urutinert nok til å booke bryllup i Mexico så sent som i vinter.

Les mer:

— Foreldrene våre er illsinte, men det er Marc sin egen feil. Han har vært på hver kamp og har ikke vært på jobb på en måned, sier forsvarsspilleren.

Semifinalen til waliserne er av det sjeldnere slaget. Det lille landet har ikke vært i et mesterskap siden VM i Sverige i 1958, så semifinalen mot Cristiano Ronaldo og Portugal i Lyon kan fort være lagets siste på lang tid.

Les mer: