De nærmeste utfordrerne, Angers og Caen, snublet denne serierunden. Angers spilte 0-0 mot Guingamp, mens Caen tapte 0-2 mot Nantes.

PSG utnyttet muligheten til å øke forspranget helt på topp i den franske ligaen. Mot Saint-Etienne, som Rosenborg spilte 1-1 mot borte i europaligaen tidligere i høst, ble det en enkel seier for hovedstadslaget.

Lavyin Kurzawa scoret kampens første mål etter 23 minutter. Tre minutter ut i annen omgang doblet Edinson Cavani til 2-0.

Etter 67 minutter økte Zlatan Ibrahimovic til 3-0. Svensken slet med skade i begynnelsen av sesongen, men er virkelig i ferd med å finne storformen. På de siste fem kampene er det blitt sju scoringer i ligaen.

Gjestene fikk et trøstemål et kvarter før slutt. Marco Verratti var uheldig da han satte ballen i eget nett. Lucas Moura fastsatte resultatet til 4-1 tre minutter før slutt.

Monaco har ikke tapt på fem kamper etter 1-0-seieren borte mot Reims søndag. Bernardo Silva ble matchvinner med sitt mål etter 11 minutter.

Bordeaux slo Troyes 1-0 etter at Adam Ounas scoret i det 77. minutt, mens Marseille vant 2-1 borte mot Lille. (©NTB)