Lillestrøm har falt som en stein på tabellen etter fem strake kamper uten seier. Før høstsesongen forsterker de laget med franske Malaury Martin.

26-åringen kommer fra Sandnes Ulf, der han har spilt i halvannet år. Han skrev under for Lillestrøm lørdag, og kontrakten strekker seg ut neste sesong.

– Vi er glade for å ha fått inn en anvendelig midtbanespiller i Malaury. Han er en fleksibel spiller som kan brukes både på venstre kant, sentralt på midtbanen og i tierrollen. Malaury har erfaring både fra fransk Ligue 1 og engelsk Championship og vil tilføre oss sårt tiltrengt rutine. Han var midt i sesongen med sin tidligere klubb, så han er i kampform og klar til å spille for oss fra dag én, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til klubbensnettside.

Streiket

Ï juli vakte det oppsikt da Malaury Martin informerte Sandnes Ulf om at han ikke ønsket å være med troppen til kampen mot Bryne.

— Dette er ikke riktig tidspunkt for meg å prate om fremtiden på. Det er en ganske intrikat og komplisert situasjon, sa Martin til Aftenbladet i juli, etter et møte med klubbens daglige leder Tom Rune Espedal.

Nå har altså Martin fått viljen sin og signert for Lillestrøm.

LSK har mistet Moryké Fofana og Bjørn Helge Riise i sommer. De var en stund med i kampen om medalje, men den siste tids formsvikt har sendt dem nærmere bunnstriden.

Etter 17 kamper er de nummer ni på tabellen, fem poeng over Tromsø på kvalifiseringsplass.

Martin, som har en fortid i Monaco, Blackpool og Middlesbrough, blir spilleklar til neste helgs kamp mot serieleder Rosenborg. (©NTB)