Søndag møttes fem sentrale personer i Fotballklubben Vidar. På agendaen sto trenersituasjonen i klubben. Helge Rein Østbø og Dag Olsen var til stede. Det samme var trenerkandidatene Geir Aage Brandeggen, Endre Tangen og Kjetil Johannessen.

Inntil videre ble det besluttet at Geir Aage Brandeggen og Endre Tangen skal lede A-lagstreningene. Trolig er det snakk om en to-tre ukers periode til en permanent trener er på plass. Vidar har besluttet å lete utenfor klubben for å finne rett mann.

Kjetil Johannessen leder i samme to-tre ukers periode treningene på juniorlaget.

På sesongens første Vidar-trening stiller også Rolf Magne Olsen. Den tidligere Viking-spilleren utelukket tidligere Vidar-spill, men har nå snudd.

— Jeg har fått gnisten tilbake, og synes klubben har havnet i en ufortjent vanskelig situasjon. Jeg vil gjerne være med å snu dette til noe positivt, sier Olsen, men påpeker at dette forutsetter en spesialavtale.

— Familien tar såpass mye tid at jeg må få en avtale om å få erstatte enkelte fellestreninger med egentreninger, sier han.

Olsen var nylig på prøvespill i Mandalskameratene. Sørlandsklubben valgte imidlertid Eivind Karlsbakk som ny spiss.

Olsen har blant annet fått henvendelser fra Tasta, Buøy og Hundvåg.

— Jeg håper fortsatt på spill i høyere divisjoner, og har en jevn dialog med spilleragent Einar Baardsen, understreker han.