— Jeg vil bli her helt til jeg ikke makter det lenger, sier 31-årige Pesoli.

Emanuele Pesoli var blant mange italienske trenere, spillere og klubber som ble dømt av Det italienske fotballforbundet etter en omfattende kampfiksingsskandale like før Fotball-EM i år. Pesoli er utestengt i tre år, men mener selv han er uskyldig.

- Jeg er skuffet over dommen og jeg ønsker å konfrontere de som beskylder meg, sier den tidligere Siena-spilleren som nå er i Verona.

- Ødelagt livet mitt

Derfor lenket han seg fast og nekter å spise.

- Det er en voldsom protest, men livet mitt har blitt ødelagt på grunn av noe jeg ikke har gjort, sier 31-åringen.

Italia hadde akkurat kommet seg etter skandelen i 2006, da landet ble rammet av en kampfiksingsskandale, den gang like før Fotball-VM.

Juventus-trener dømt

Blant de utestengte er Juventus-trener Antonio Conte. Han er utestengt i ti måneder. Han skal ha unnlatt å melde fra om kampfiksing da han var sjef for Pesoli i Siena.

Conte ledet forrige sesong Juventus til seriegull. Klubben hevder selv at triumfen var den 30. i rekken, men laget er fratatt ligatitlene fra 2005 og 2006 på grunn av kampfiksingssaken.

Pesoli hadde Conte som trener da han spilte for Siena i 2011. Det er mistenkt at internasjonale spillselskaper står bak resultatmanipuleringen flere personer ble dømt for å ha vært involvert i.