Trondheims-Ørn har ikke vunnet siden 8. juni, og det ville seg heller ikke i dagens oppgjør mot Røa.

På tross av en god førsteomgang, gikk hjemmelaget til pause med ledelse 1-0 etter scoring av Synne Skinnes Hansen.

-Vi spiller en meget god førsteomgang, hvor Røa scorer etter tellefeil på corner etter om lag en halvtime. Men det var omtrent også det eneste de skapte før pause. Vi var aggressive, og styrte kampen. I tillegg fikk vi et mål avblåst for offside, sier trener Thomas Dahle.

Hardt straffet

Dahle forteller om positiv stemning i pausen, og Ørn startet etter hvilen med å putte et tidlig mål ved Lisa-Marie Karlseng Utland. Men så ble laget straffet for egne feil.

-De scoret på sin første mulighet i andre omgang, etter et unødvendig brudd. Det tredje målet kom på samme måten. Vi blir veldig hardt straffet, men det er selvfølgelig effektivt av Røa, sier Dahle.

For tamme foran mål

Utover i omgangen gjorde Ørn et par bytter og justerte formasjonen. Det førte til et par brukbare muligheter, men ballen ville ikke i mål.

— Det er en blanding av udyktighet og uflaks. Men vi må ha inn mer killerinstinkt, og bli tøffere på topp. Vi er for ubesluttsomme foran motstanderens mål, sier Ørn-treneren.

Middelhavsfarer

Dermed oser det middelhavsfarer av laget som har som målsetting å havne på øvre halvdel.

-Jeg er ikke stresset, men dethadde vært veldig godt forselvtillitenmed en trepoenger. Nå står vi foran en travel og hektisk periode med mange kamper, og vi skal jobbe tøft for å holde humøret og motivasjonen oppe.Vi skal og må plukke poeng framover, sier Dahle.