Vi er i en tung periode. Det har vært mange tøffe, vanskelig kamper , sier Robert Stene, som hadde en tung dag på jobben i Ranheim-angrepet.

Ranheim åpnet godt og nærmest ut av intet sendte Jo Sondre Aas vertene i føringen etter bare fire minutter.

Kanontreff fra Bjerke

Kristoffer Hagen og HamKam slo raskt tilbake og utlignet etter ti minutter. Målet kom etter mye klabb og babb i etterkant av et hjørnespark.

Deretter hadde de to lagene hver sine deler av første omgang. HamKam kom høyere opp på banen etter scoringen og presset topplaget fra Trondheim. Robert Stene hadde imidlertid en god mulighet til å skaffe ny ledelse etter 22 minutter, men headingen traff stanga i stedet for nettmaskene.

Rundt midtveis i omgangen snudde spillet og Ranheim tok grepet i kampen, uten at det ga tellende resultat.

Ned til tredjeplass

Målsus ble det først et drøyt kvarter før slutt, da Vegar Bjerke sendte i vei en suser som Ranheims beste spiller, målvakt Andreas Lindberg, var sjanseløs på. Lindberg leverte en praktredning da Bjerke fikk muligheten fra straffemerket fem minutter før slutt.

Det hjalp imidlertid ikke for et Ranheim-lag som tapte 2-1 på hjemmebane.

Man får som fortjent. Det er marginale greier vi holder på med , kommenterer Ranheim-trener Aasmund Bjørkan til adressa.no.

Etter tapet mot HamKam rykket Ranheim ned til tredjeplass på tabellen. Trønderne er nå sju poeng bak Sandnes Ulf på topp og to poeng bak Hønefoss på andreplass.