Uefa-cupoppgjøret mot FK Vetra står i fare for Alexander Ødegaard og Børre Steenslid. Peter Ijeh blir ikke med på turen.

Blir hjemme

Ijehs lyskeproblemer er for store til at Viking kan slippe ham til på torsdag. Dermed prioriterer de å få ham klar til hjemmemøtet med Rosenborg om en drøy uke.

– Han er bedre nå enn før Stabæk-kampen. Smertene er likevel for store til at han rekker europacupen. Han blir hjemme, så satser vi mot Rosenborg-kampen, forklarer Knut Andersen, medisinsk koordinator i Viking, til Aftenbladet.

Magetrøbbel

Alexander Ødegaard sliter med mage/tarm-problemer. Han var i går hos lege for å se på situasjonen.

–.Han har mistet en del vekt. Vi har satt ham på en spesiell diett for å bygge ham opp igjen. Han blir med til Litauen og vi jobber med å få ham klar, er Andersens beskrivelse av vingens situasjon.

Lysketrøbbel

Under kampen mot Stabæk måtte midtstopper Børre Steenslid gi tapt for smerter i lysken. Han hadde følinger før kampen og ga seg i det 66. minutt da smertene ble for store. Han blir med troppen til Vilnius, men er et usikkert kort.

–.Steenslid må ta det rolig et par dager. Vi jobber for at han skal bli klar til kamp på torsdag, forteller Andersen.

Spissproblem

I går kastet Andrius Velicka seg på flyet til Glasgow i Skottland for å knytte seg til sin nye klubb Rangers. Med Peter Ijeh ute blir nok Martin Fillo å finne på topp igjen for de mørkeblå.

Tsjekkeren slet alene på topp mot gode Stabæk-stoppere.