BRANN STADION: Ingebrigtsen opplevde søndag kveld noe alle fotballspillere misliker. Å bli byttet inn for så å bli byttet ut igjen. Etter 19 minutter kom han inn for en skadet Gjermund Åsen. 78 minutter ut i oppgjøret kom Sofien Moussa inn for Ingebrigtsen.

Han sier følgende om det som skjedde:

— Det er veldig kjipt, sier Ingebrigtsen.

Han synes selv det han har levert tidligere i sesongen er godt nok for å starte for Gutan.

— Jeg mener jeg prestert bra, og det er ikke noe jeg legger skjul på. Men når man først ikke er i startelleveren er det veldig synd, sier Ingebrigtsen til iTromsø.

— Jeg måtte ut igjen fordi at vi ønsket å skape mer trykk offensivt på dødball. Da er jeg kanskje ikke mannen til å være der, sier Ingebrigtsen til iTromsø.

- Har ikke fysikken

Stortalentet fastslår at ”spill langs bakken er hans styrke”.

— Når vi ikke får det til så skaper jeg ikke noe. Da er jeg vel egentlig helt ubrukelig på banen med andre ord, så da er det ikke vits å ha meg der, sier Ingebrigtsen.

— Og du mener det er slik det blir i dag?

— Som jeg ser det er det på grunn av den fysikken jeg ikke har i lufta som skal til. Slik er det. Jeg står uansett på den spillestilen jeg har, og jeg blir ikke å endre på meg selv og vet hva jeg kan, sier Ingebrigtsen til iTromsø.

(for abonnenter)

— Tar ikke ut en målscorer

TIL-trener Bård Flovik sa følgende om at han byttet ut Ingebrigtsen etter oppgjøret.

— Det var ikke for at han var nede, men for at vi trodde det skulle bli dødball. Vi trodde at skulle vi få mål i dag så skulle det bli på et oppspill på flest mulig, og ha målscorere i det. Det var aktuelt å ta ut Thomas Lehne Olsen som også var sliten, men har scoret i de to siste kampene og du tar ikke ut en målscorer. Men vi så at Mikael, som flere spillere, plagdes med fysikken sin, sa Flovik.

- Var det derfor Mikael ikke startet i dag?

— Vi skulle ha Magnus i den rollen han hadde mot Rosenborg, Gjermund Åsen til å ta ut Ruben Kristiansen, noe han gjorde helt fantastisk til han ble skadet, sa TILs hovedtrener..