Djurgården har hatt en imponerende resultatrekke siden den ferske norske landslagssjef overtok laget i mai. Stockholmsklubben er ubeseiret de fem siste kampene og ligger trygt plassert som nummer sju i ligaen.

Det var riktig nok gjestene IFK som kom best i gang i søndagens oppgjør. Jakob Johansson scoret 1-0-målet like før pause.

Fem minutter etter hvilen fikk Djurgården en fortjent utligning ved Martin Broberg. Høgmos lag var bedre enn gjestene og vant skuddstatistikken 23-6. Spennende nok var det den aller siste avslutningen som ble avgjørende.

For etter noen bølgende tilleggsminutter fikk Djurgården straffe. Kampuret viste nesten 96 minutter da Amadou Jawo ordnet 2-1 fra ellevemeteren.

— Vi rotet det litt bort i dag. Vi har ikke vært veldig de gode i de siste kampene, og da holder det ikke når man møter et så bra lag, sa IFK-veteranen Tobias Hysén.

Kenneth Høie voktet Djurgårdens mål. Kjetil Wæhler var ikke med for IFK Göteborg.

Malmö møter Häcken på bortebane senere søndag. Med seier der vil skåningene være åtte poeng foran IFK med tre kamper igjen å spille. (©NTB)