Brann jakter en ny indreløper, og tidligere Tromsø-spiller Remi Johansen er den aller mest aktuelle personen til å fylle behovet på Branns midtbane. Nå antyder midtbanespilleren selv at han er nær en overgang til Brann.

— Det er Brann som ligger lengst foran i køen. Det kan fort skje noe innen kort tid, sier Johansen.

Detaljer rundt kontrakten og medisinsk sjekk skal være det som gjenstår før Johansen blir Brann-spiller.

Branns sportssjef Rune Soltvedt ønsker ikke å bekrefte prosessen med å hente Johansen til Brann.

— Det er mye som fortsatt kan skje, og jeg vil være forsiktig med å kommentere før ting eventuelt er klart. Vi får se hva de neste dagene bringer, sier Soltvedt.

Beundrer Brann

25-åringen har spilt i Tromsø siden 2009, men er nå kontraktsløs. Johansen har scoret 20 mål på 143 kamper "Gutan".

— Brann er en av de største klubbene i Norge, og hadde et imponerende publikumssnitt også i fjor da de var i 1. divisjon, sier Johansen.

Han ønsker i likhet med de fleste andre norske fotballspillere å være i en av de største klubbene.

— Brann er en stor klubb, og som stort sett alle andre spillere, ønsker jeg å spille for en stor klubb med ekstra mye trykk og oppmerksomhet, sier Johansen. Han har et søskenbarn i Bergen og kjenner Brann-spiller Ruben Kristiansen.

- Topp motivert for en ny utfordring

I fjor spilte Johansen 19 kamper fra start, ble byttet inn syv ganger. Han puttet tre mål. Tidligere sesonger har han vært skarpere.

— Det har litt med hvilken rolle man blir dyrket i, hvordan ting ender. Jeg føler jeg har et enda større potensial enn jeg har vist så langt.

— Det var mange ting som gjorde at Tromsø og jeg fant ut at det var greit å skille lag. Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på en ny utfordring. Jeg er topp motivert for det.

Johansen har ikke trent fast med et fotballag siden han sluttet i Tromsø ved nyttår.

— Men jeg har lettrent, og jeg har jobbet med det fysiske gjennom vinteren. Jeg skal bli kjapt klar, lover Johansen.