Det kan knapt ha vært stillere i gjestegarderoben på Molde stadion enn i dag. Hvitkledde Stabæk-spillere hang med både bein og hoder. Sistemann inn var Tom Stenvoll, som hadde tårer i øynene etter å ha tapt bunnoppgjøret mot MFK.

— Akkurat nå er det tungt. Det raknet fullstendig på slutten da vi måtte satse offensivt. Jeg har ikke annet å si enn vi er veldig skuffet. Nå er vi et bunnlag, sukker Stenvoll.

I den første omgangen hadde vertene det største trykket, men også Stabæk var farlig frempå ved et par anledninger. Sluttomgangen var tam fram til David Ljung scoret i det 75. minuttet, og målet ble til slutt avgjørende for resultatet.

— Kampen kunne egentlig ha vippet begge veier, men Molde scoret først. Det førte til at vi la om til tre bak, og MFK kontret oss i senk, sier Stenvoll.

— Hvorfor er det akkurat Molde som lager det første målet?

— Det er tilfeldigheter. Målet kom etter en dødballsituasjon hvor vi sviktet i markeringen.

Den veldige skuffelsen etter tapet forklarer han slik:

— Vi mener vi burde ha kjempet i toppen, men har slitt med å få flyt denne sesongen. Når vi ikke tar poeng går det ut over selvtilliten. Men etter den gode kampen mot Rosenborg sist, og Moldes tap mot Vard og Ham-Kam, hadde vi stor tro på seier i dag. Nå er jeg tom og skuffa, sier Tom Stenvoll.