Piotr Leciejewski var langt nede etter kampen mot Lillestrøm. Da gjorde Brann-keeperen tabben som avgjorde kampen for østlendingene.

Etter den fulgte vanskelige dager. Leciejewski sa flere ganger at han hadde demoner i hodet, som han måtte jobbe for "å få ut".

— Jeg har hatt en forbannet tøff uke. Jeg fikk ikke sove, og klarte ikke å snakke med noen, heller ikke min kone, forteller Leciejewski.

LEST DENNE? Nå tror Solskjær Brann tar sølvet.

Han står med keeperdrakten på i pressesonen på Brann Stadion. To avgjørende redninger fra Leciejewski i sluttminuttene sikret seieren.

God følelse

- Du hadde noen nesten-uhell også, men var rask med å smile av det?

— Ja, jeg kunne ha vært en god skuespiller, ler han.

BERGET BRANN: Piotr Leciejewski gjorde jobben som keeper mot Molde. Her er han midt i en stor klynge av spillere. Foto: Ørjan Deisz

— Ole Gunnar Solskjær sier det var Steffen Lie Skålevik og så du med dine redninger i sluttminuttene som avgjorde kampen. Hva synes du om det?- Kom igjen, han har jo spilt for Manchester United! Sånne ord fra ham, ja, det er en utrolig god følelse, sier han.

FIKK DU MED DEG DETTE? Her ser Demidovs agent Brann-kampen med fransk storklubb

Vil ikke snakke om sølvet

Leciejewski har ett år igjen av kontrakten med Brann. Klubber i flere land er observante på sprellene hans mellom stengene i Bergen.

— Jeg vet ikke, men agenten min jobber jo hele tiden, jeg er alltid åpen. Jeg har ett år igjen av kontrakten min, men jeg har ikke hørt noe fra Brann om det. Kanskje de ikke vil ha meg lenger, sier han, og skynder seg å legge til:

— Jeg elsker denne byen, her aksepteres jeg for den jeg er, og jeg vet at jeg ikke er den enkleste å ha med å gjøre, ler han.

Keeperen ønsker ikke å snakke om kampen om sølvet, og påpeker at alt kan skje.

— Du kan være en helt i dag, og noe helt annet i morgen. Vi skal trene hardt, men jeg vet hvordan fotballen er, og beholder beina på bakken.