PÅ VEI TIL ENGLAND? Vadim Demidov skal være svært nær en overgang til Wolverhampton. Foto: Aas, Erlend

Det melder lokalavisa Express & Star mandag kveld.

Landslagsstopperen skal ha toppet på Ståle Solbakkens liste over aktuelle midtstopperkjøp. Og nå skal Wolverhampton være enige med med Real Sociedad om en overgangssum, ifølge avisen.

Nærmer seg Wolves

Tidligere mandag skrev adressa.no at Wolverhampton var interessert i Vadim Demidov. Nå kan det se ut til at det virkelig nærmer seg en overgang til det nest øverste nivået i engelsk fotball for den tidligere Rosenborg-spilleren.

En dominant, spillende midtstopper har vært høy prioritert for Ståle Solbakken, og ifølge kilder i klubben skal Solbakken ha snakket høyt og godt om Vadim Demidov.

Vil nærmere Norge

Overgangssummen skal ligge på rundt syv-åtte millioner kroner. Tidligere har adressa.no skrevet at den nåværende Real Sociedad-stopperen er sterkt ønsket på Lerkendal. Men nå ser han altså ut til å glippe for trønderne.

Vadim Demidovs kontrakt med Real Sociedad går ut 30. juni – der han den siste tiden har vært et klart tredjevalg. Spilleren selv har uttalt at han ønsker seg nærmere hjem til Norge, blant annet for å komme nærmere kjendiskjæresten Christina Vikicevic. Mens Real Sociedad er innstilt på å selge.