Heidi Løke avslutter landslagspausen og er igjen aktuell for Norge under håndball-EM i desember. Det bekrefter Norges Håndballforbund.

— Det er gledelig at hun igjen har lyst og mulighet til å være med på laget, og det er flott for oss å ha tilgang til de beste spillerne. Så vet vi at det var viktig at Heidi fikk tid og ro til å få orden på praktiske ting for å komme tilbake, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Det var TV 2 som var først med nyheten.

- Støtten fra familien har vært viktig

Løke likte ikke å se håndballjentene fra utsiden under Golden League i Danmark.

— Det var rett og slett trist å ikke være med, så jeg er veldig glad for å kunne komme tilbake på laget. Støtten fra familien har vært viktig for meg for å kunne fortsette på landslaget, den er jeg helt avhengig av, sier Løke til håndballforbundet, og legger til at hun gleder seg veldig til å spille EM i Ungarn.

Det var i juli at den viktige strekspilleren kunngjorde at hun tok en midlertidig pause fra landslaget. Györ-proffen uttalte da at hun fortsatt var motivert for å spille for Norge, men at hun måtte prioritere familien.

Dermed trodde de fleste at Løke ikke var aktuell for håndball-EM i Ungarn og Østerrike. Men nå er hun klar for å ikle seg den røde Norge-drakten igjen. (©NTB)