Norge har allerede kopiert bronsebragden fra 1998, ettersom det ikke spilles bronsekamp i EM. Det året vant Spania, noe de også gjorde for to år siden. Og i forrige kamp mot Nederland (3-0) viste spanjolene at de blir vanskelige å ta i år også.

Ikke så rart når vi ser nærmere på de 11 som startet mot Nederland.

Her finner man for å nevne noen David De Gea, førstekeeper i Manchester United. Isco, som etter fenomenalt spill i Malaga er på mange klubbers ønskeliste. Og Barcelonas Thiago, som i likhet med Isco allerede har spilt for A-landslaget.

Mens tre spillere i Spanias U21-tropp har spilt for A-landslaget, er det 14 i den norske troppen som har gjort det samme.

Men selv om en del av de norske spillerne spiller i kjente klubber, kan de ikke måle seg med de spanske spillernes meritter og lønningsposer.

Under kan du sammenligne lagene og selv bedømme Norges sjanser. Vår Spania-ellever er den samme som mot Nederland, mens Norges ellever er antatt startoppstilling lørdag.

Keeper:

David De Gea : 22-åringen er førstekeeper I Manchester United. Kjent for sin gode reaksjon, men har fortsatt en del å gå på i feltarbeidet.

NORGE: Ørjan Håskjold Nyland (22, Molde).

Forsvar:

Daniel Carvajal : Småvokst 21-åring som i fjor sommer dro til Bayer Leverkusen da han ikke fikk spilletid i Real Madrid. Ble en hit i Tyskland, og nylig benyttet Real Madrid seg av en opsjon på å kjøpe ham tilbake

Álvaro González Soberón : Álvaro er 23 år og spiller i Real Zaragoza, som han signerte en fireårig kontrakt med i fjor sommer. Klubben rykket ned fra La Liga denne sesongen.

Iñigo Martínez : 22-åringen spiller i Real Sociedad. Fikk sin La Liga-debut i august 2011. Var med i U21-EM for to år siden, og på det spanske OL-laget i London.

Nacho : 23-åringen spiller for Real Madrid, der han har 10 kamper. Født i Madrid og vært i Real-systemet siden han var 11. Har spilt mye på Reals farmerlag i 2. divisjon, Castilla.

NORGE: Omar Elabdellaoui (21, Eintracht Braunschweig), Håvard Nordtveit (22, Borussia Mönchengladbach), Stefan Strandberg (22, Rosenborg), Vegar Eggen Hedenstad (21, Freiburg).

Midtbane:

Pablo Sarabia : 21-åringen spiller I Getafe. Var før den tid I Real Madrid, der han fikk en A-lagskamp i Mesterligaen. Signerte for naboklubben Getafe sommeren 2011. Ignacio Camacho : 23-åringen spiller i Malaga. Var tidligere i Atletico Madrid. Den defensivt anlagte spilleren har vært innom de fleste aldersbestemte landslagene.

Iker Muniain : Den vesle 20-åringen har Athletic Bilbao som arbeidsgiver. Han har av pressen fått kallenavnet «den spanske Messi» for sin lekne stil. Spilte for U21-landslaget allerede som 18-åring.

NORGE: Markus Henriksen (20, AZ Alkmaar), Stefan Johansen (22, Strømsgodset), Magnus Wolff Eikrem (22, Molde).

Angrep:

Isco : 21-åringen spiller for Malaga. Debuterte for det spanske A-landslaget i februar. Har signert ny avtale med Malaga – en eventuell kjøper må visstnok punge ut 35 millioner euro.

Álvaro Morata : Den høyreiste 20-åringen er eid av Real Madrid. Er blitt sammenlignet med Fernando Morientes. Har spilt mye på B-laget, men totalt 14 A-kamper, deriblant El Clasico mot Barcelona i mars.

Thiago Alcántara : 22-åringen er Barcelona-eid. Debuterte for A-laget som 18-åring. Står med tre A-landskamper, men mistet EM og OL i fjor på grunn av skade.

NORGE: Håvard Nielsen (19, Red Bull Salzburg), Marcus Pedersen (23, Vitesse), Jo Inge Berget (22, Molde).