Zlatan Ibrahimovic og resten av stjernemannskapet Paris Saint-Germain sto ubeseiret før nedrykkskandidat Guingamp ble for sterk og vant 1-0 søndag.

Allerede i det 11. minutt scoret vertenes Jeremy Pied det avgjørende målet i kampen. Verken Ezequiel Lavezzi, Edinson Cavani eller Ibrahimovic maktet å svare på den tidlige scoringen.

Nærmest kom svensken, men danske Jonas Lössl i Guingamp-buret hindret utligning.

Forbannet Blanc

PSG-trener Laurent Blanc var ikke nådig mot egne spillere etter det sure tapet.

— Dette er ikke bare en dårlig uke, det er en forferdelig uke. Å tape mot et lag som spiller bra er én ting, men dette kan vi ikke tolerere, sa en forbannet Blanc.

PSG tapte også for Barcelona i mesterligaen tidligere i uken, men gikk videre som gruppetoer.

Foran kampen var Blancs lag ubeseiret i hjemlig liga denne sesongen. Med ti seirer og sju uavgjortresultater har de likevel ikke gjort beslag på den øverste plassen.

Marsjordre

Med seieren klatret Guingamp fra 17.- til 13.-plass.

Tidligere søndag spilte Nice og Saint-Étienne uavgjort 0-0, men på grunn av Bordeaux' tap mot Nantes lørdag beholder Saint-Étienne fjerdeplassen.

I Lille vant vertene enkelt 3-0 mot Toulouse etter at gjestenes Maxime Spano fikk marsjordre etter kun to minutter. Lille bommet riktignok på det påfølgende straffesparket, men hadde likevel få problemer med å sikre tre poeng. (©NTB)