Etter drøyt halvspilt første omgang satte Tommaso Baldanzi inn det første målet i kampen etter et balltap av Isak Hansen-Aarøen (19) på midtbanen.

Det var en jevnspilt omgang, men Norge fikk en verst tenkelig start etter pause. Kun etter 24 sekunder satte Salvatore Esposito inn 2–0.

MÅLSCORER: Salvatore Esposito satte inn Italias andre. Foto: Davide Casentini/IPA Sport / ipa / Pa Photos / NTB

Norge jaktet redusering, men fikk ikke hyll på byllen. Jan Peder Jallands gutter gikk dermed på det første tapet i gruppespillet etter å ha vunnet de to første kampene 7–0 mot både San Marino og Latvia.

Kampen mot Italia var dermed første kamp de slapp inn mål og heller ikke maktet å score. Dette er første gangen Italia slår Norge på U21-nivå siden september 2004.

Norge ligger for øyeblikket på 4. plass i gruppen. Irland topper gruppen med ni poeng, etterfulgt av Italia på syv poeng. Latvia ligger også foran Norge, men de har spilt to flere kamper enn Norge. Norge har syv kamper til å spille i gruppespillet.