Erling Braut Haaland ble værende på benken gjennom hele oppgjøret da Manchester City tapte 0-1 borte for Brentford i siste serierunde.

Haaland har satt ny scoringsrekord denne sesongen med 36 mål og kunne ha pyntet på den om han fikk muligheten fra benken i siste serierunde – en mulighet han aldri fikk.

Se alle målene til Haaland i ligaen denne sesongen:

Etter kamp fikk nordmannen det synlige gullbeviset på at han er toppscorer i sin første sesong på Englands gjeveste nivå.

Det er seks mål ned til nestemann på toppscorerlisten – Tottenhams Harry Kane med 30 mål.

Målfest i Southampton

(Southampton – Liverpool 4–4) Roberto Firmino scoret i sin avskjed for Liverpool da han økte til 2–0 14 minutter ut i kampen. Det skjedde fire minutter etter at Diogo Jota hadde åpnet målkontoen.

Så scoret tabelljumbo Southampton kampens fire neste mål anført av James Ward Prowse, Kamal-Deen Sulemana (x2) og Adam Armstrong.

Cody Gakpo reduserte til 3–4 i det 72. spilleminutt før Jota ble tomålsscorer bare sekunder etterpå.

Ligakampen hadde ingenting å si for lagene. Liverpool ender som nummer fem i ligaen, mens Southampton og «Moi» rykker ned.

Arsenal vant 5–0!

(Arsenal – Wolverhampton 5–0) Arsenal fikk en god avslutning på sesongen da de kjørte over Wolves og vant 5-0 på hjemmebane.

Arsenal fikk en drømmestart på kampen da Granit Xhaka headet laget i ledelsen etter bare elleve minutter, og samme mann sendte rødtrøyene opp i 2-0 bare tre minutter senere.

Etter noen nydelige kombinasjoner mellom Martin Ødegaard, Thomas Partey og Leandro Trossard, kunne Bukayo Saka sende Arsenal til pause med 3-0.

Etter hvilen fortsatte vertene festfotballen da Gabriel Jesus headet inn et innlegg fra Trossard, før Jakub Kiwior fastsatte resultatet til 5-0.

(Manchester United – Fulham 2–1) Manchester United snudde kampen og sikret tredjeplassen i Premier League etter en 2–1-seier over Fulham.

Det var Kenny Tete som sendte bortelaget i ledelsen etter en corner.

Så fikk Aleksandar Mitrovic muligheten fra straffemerket til å øke ledelsen, men David de Gea reddet det som var en svak straffe fra serberen.

Jadon Sancho og Bruno Fernandes scoret målene for hjemmelaget.