Det ble plutselig et opphold i spillet under Tsitsipas’ serve da en mann tok seg inn på banen og satte fyr på armen sin. Han hadde på seg en T-skjorte med påskriften «End UK private jets» på T-skjorten sin – «Stopp britiske privatfly».

Aktivisten skrekk i smerter foran de sjokkerte tilskuerne på O2 Arena i London. Sikkerhetspersonell tok seg raskt inn på banen og fikk slukket flammene. Deretter bar de aktivisten av banen.

– Dette er noe av det villeste jeg har sett på en tennisbane, men det er faktisk en passende omgivelse for en protest mot privatfly, sammenlignet med noen av de andre kampsakene banestormere har hatt, skriver tennisjournalisten Ben Rothenberg på Twitter.

Det tok ikke lang tid før kampen gikk i gang igjen. Tsitsipas vant til slutt 6–2, 6–1. Dermed leder Team Europa 2–0 mot Team World.

Tidligere fredag vant Casper Ruud mot amerikanske Jack Sock. Ruud vant det første settet 6–4, før Sock tok kampen til tiebreak med 7–5-seier i sett nummer to. I tiebreaket trakk Ruud det lengste strået med 10–7.

I fredagens tredje kamp møter Andy Murray australieren Alex de Minaur. Deretter venter dagens høydepunkt når Roger Federer avslutter sin tenniskarriere i et doubleoppgjør med Rafael Nadal som partner. På motsatt banehalvdel står Jack Sock og Frances Tiafoe.