Det skriver Stabæk selv på sin hjemmeside.

Ordinas jobbet som juniortrener fram til i sommer da han tok over seniorlaget for å redde det fra direkte nedrykk. Det maktet han og nå er han belønnet med en toårskontrakt som A-lagstrener på permanent basis. Stabæk skal ut i kvalik mot vinneren av Jerv og Kongsvinger 4. desember.

— Det er en glede å være en del av denne klubben. Jeg håper vi kan gjøre supporterne våre tilfredse de neste to årene, sier Toni Ordinas til Stabak.no.

Ordinas har vært i Stabæk-systemet siden 2013, blant annet som teknisk direktør for akademiet i klubben. Nå ser han fram til å ta nye steg med klubben.

— Vi ønsker å bygge laget og klubben med akademiet som utgangspunkt. Vi har et av de beste akademiene i Skandinavia, det er det ingen tvil om. Så skal vi selvsagt komplementere med spillere utenfra som kan gi de unge guttene våre referanser.

Sportssjef Inge André Olsen var aldri i tvil om valget.

— Toni er en energibunt. Han kjenner godt til hvordan klubben skal fremstå og spille fotball. Det har vært viktig for oss. Han har levert 21 poeng på 16 kamper etter han overtok, det er godkjent. Vi håper alltid på mer, og det tror vi også Toni klarer når han får jobbe med laget ogspillerne over tid. (©NTB)