Tromsø Storms enorme forward Casiem Drummond ble skadet og mistet resten av sesongen.

Siden Keon Lawrence ikke hadde signert for en ny klubb og fortsatt hadde spillerlisens i klubben, valgte de å hente fjorårets MVP tilbake.

Det betyr at Storm får nok en guard inn, men definitivt vil miste tilstedeværelsen til Drummond under begge kurvene.

– Vi blir definitivt et annet lag, ingen tvil om det. Vi må gjøre små justeringer underveis hele tiden, sier Kennet Webb.

– Kjenner laget

Men Webb mener ikke Storm vil bli nevneverdig svekket, selv med en helt annen spillertype inn.

– Vi spiller med den hånden vi har blitt gitt. Det hadde vært nokså annerledes om vi fikk inn en spiller nå som ikke kjente laget og min stil. Keon kom rett fra flyet og rett på trening. Det var godt å se han fortsatt husket en god del ting, så jeg er optimistisk. Han kan fortsatt spille, ingen tvil om det, sier Storm-treneren.

Og Webb velger heller å fokusere på det positive fremfor det negative med Drummond ut av laget.

– Alle må ta mer ansvar under kurven, det blir en stor laginnsats som må til der, men med Keon inn, kan det åpne opp mer for Charlie (Lee), som er en god skytter, sier Webb.

Bør vinne to

I helgen spiller de sesongens to siste kamper, borte mot Asker Aliens og Bærum Basket.

– Vi bør vinne begge. Gjør vi det, er vi sikret topp fire. Vinner vi én kamp, er det helt avhengig av utfallet i kampen mellom Kongsberg Miners og Frøya. Men vi reiser ned for å vinne og sikre oss hjemmebanefordel i sluttspillet og vi har fortsatt muligheten, sier Webb.