Vålerenga bestemte seg i forrige uke for å leie ut 19-åringen Glenn Roberts. Flere klubber har vist interesse for det unge talentet, men etter å ha brukt helgen på å tenke seg om er avtalen med 1.divsjonsklubben Nybergsund-Trysil nå i boks.

— Jeg har blitt lovet både spilletid og at jeg skal få spille på den plassen jeg liker best, sentral spiss, sier 19-åringen til Aftenposten.no. Han legger ikke skjul på at han er skuffet over Vålerengas valg, men understreker samtidig at han ser frem til å gjøre sitt beste for 1.-divisjonsklubben.

– Selvfølgelig. Jeg skal gi alt, og satser på at Vålerenga vil ha meg tilbake snarest mulig, sier Roberts.

Den foreløpige leieavtalen gjelder kun for én måned, men vil sannsynligvis bli forlenget med én måned av gangen frem til høstsesongen, hvis ikke VIF velger å ta Roberts inn i varmen tidligere.

Nybergsund-trener og sportslig leder Ola Brenden ser frem til å få unggutten inn i stallen.

— Han har dokumentert at han er en spiller på toppnivå, han er godt trent og har eliteserieerfaring. Det passer oss veldig bra. Vi håper å beholde han så lenge som mulig, sier han til Aftenposten.no.

Torsdag tar Roberts turen opp til Trysil for å trene med laget for første gang. Det er meningen at han skal trene med VIF noen dager i uken under leieoppholdet.

Søndag tar Vålerenga turen til erkerival Lillestrøm, mens Roberts og Nybergsund tar i mot Bryne på hjemmebane.