England. Liverpool.Jon Arne Riise før Champions League finalen. Hans andre.FOTO: OLAV OLSEN Foto: Olav Olsen

Venstrebacken har tidligere blitt linket til en overgang til Aston Villa når vinduet åpner i januar.

– Det har gått rykter om at jeg er på vei til Aston Villa i januar, men dem er den ingen sannhet i, slår Riise fast overfor Liverpools nettsider.

26-åringen ønsker å avslutte karrieren sin på Anfield.

Takker Liverpool

– Jeg var bortreist med landslaget da disse ryktene oppsto. Liverpool er en kjent klubb i Norge, så flere personer spurte meg om ryktene om en overgang til Villa. Jeg har 18 måneder igjen av kontrakten min med Liverpool, og jeg har ingen intensjoner om å forlate klubben.

— Hadde det ikke vært for Liverpool, ville jeg aldri vært den spilleren jeg er i dag, og det er uaktuelt å be om å bli solgt . Jeg vil avslutte karrieren min her, og forhåpentlig kan jeg gjøre det, sier Riise.

Forstår kritikken

Etter seks sesonger på Anfield har han spilt over 300 kamper for Liverpool. Han er imidlertid ikke tilfreds med det han har levert på banen så langt denne sesongen.

– Jeg var fornøyd med det jeg leverte i oppkjøringen, men starten på årets sesong har vært litt skuffende. Jeg har lagt merke til at supporterne ikke har vært helt fornøyd med mine prestasjoner, og det er med rette. Jeg er min største kritikker, og jeg er klar over at jeg må prestere bra. Nå håper jeg å finne tilbake til formen og komme opp på mitt øverste nivå, sier Riise.