– Det sitter i bakhue foran hver kamp, at vi ligger der vi ligger på tabellen, sier en skuffet Rune Pettersen, etter at det var klart at det ikke ble noen poeng å hente mot Raufoss i går.

Vi må fortsette å jobbe med det mentale, sier midtstopperkjempen, som var tydelig preget av tapet i går .

– Fryktelig tungt

Pettersen mener de kun har seg sjøl å skylde på når det gjelder tabellsituasjonen, men at de også har hatt mye marginer imot denne sesongen.

– Det er helt klart frustrerende, sier han.

Han har ingen forklaring på hvorfor det gikk som det gjorde mot Raufoss i går.

– Det var helt forferdelig. Det blir også et steg tilbake i forhold til at vi har hatt en framgang etter at Erik (Wettermark) tok over. Det virker som om vi går tomme. Vi manglet den siste pasningen, og den siste meteren som skal til. Og vi blir hengende etter hele tiden.

– Det var fryktelig tungt, konkluderer stopperen, som samtidig innrømmer at det begynner å bli vel tøft med tanke på å klare seg i 2. divisjon.

– Hva skjer med Brumunddal hvis dere rykker ned?

– Det vil jeg ikke tenke på en gang, sier han.

Wettermark ikke bekymret

Brumunddals trener Erik Wettermark er likevel ikke bekymret etter gårsdagens nederlag.

– 2. omgangen her er den dårligste omgangen vi har spilt siden jeg tok over, men jeg tar det ikke så tungt. Alle lag møter motgang, og jeg tror ikke dette blir noen gjenganger, er beskjeden fra treneren.

Han innrømmer likevel at hans mannskap slet i store perioder av kampen.

Det går litt i stå for oss, og det sprer seg i laget. Det ville seg ikke, men mye av dette sitter bedre på trening, og derfor er jeg ikke bekymret , sier Wettermark.

Brumunddal hang godt med de første 45 minuttene i går, men etter hvilen var de allerede sluttkjørte. De hvitkledde var det klart svakeste laget i Raufoss’ storhall, og hjemmelaget var nærmere å legge på til både 4-0 og 5-0, enn det Brumunddal var å redusere.