Liverpools uruguayanske storscorer Luis Suarez har ikke vært på banen for Liverpool denne sesongen. Årsaken er biteepisoden der han satte tennene i armen til Chelseas Branislav Ivanovic på tampen av sist sesong, og ble ilagt ti kampers karantene.

Men nå nærmer det seg comeback for Suarez. Onsdag kan han få sjansen når Liverpool og Manchester United møtes i Capital One Cup på Old Trafford.

Og for en kamp det ville vært å gjøre comeback i.

Til avisen Liverpool Echo, gjengitt av bold.dk, forteller Liverpools manager Brendan Rodgers at klubben har jobbet intenst for å holde Suarez i kampform.

— Vi har arrangert noen kamper bak lukkede dører, både internkamper, men også kamper hvor vi har fått hentet inn lag utenfra. I tillegg har han spilt landskamper i denne perioden, sier Rodgers.

Målmaskin

26-åringen som har bøttet inn mål for Liverpool etter overgangen fra Ajax før 2011-sesongen, har fått spesialtilpassede treningsopplegg slik at han skal stå best mulig rustet når han er tilbake i kamp.

— Det har vært mye individuelt tilpasset trening for ham, blant annet har han trent mye på de høyintensive løpene som er i en kamp. Hvis det er 100 av dem i en kamp har han gjort dette på trening også. Vi håper han er skarp når han kommer tilbake i kamp, fortsetter Rodgers.

Og tonen og den dårlige stemningen fra i sommer, da Suarez ba om å bli solgt, men der klubben og manager Rodgers ikke firte en tomme, virker å være et tilbakelagt stadium.

Nå roser Rodgers Suarez for jobben superspissen har lagt ned i høst.

— Han har jobbet ekstremt hardt. Han har lagt inn ekstratreninger etter at fellestreningene har vært over og han har gitt alt for å være i så god form som han kan, sier Liverpool-manageren.

Men kampen om å komme tilbake på laget blir tøff. Daniel Sturridge har imponert på topp for Liverpool til nå. I serien står han med fire mål på fire kamper. Men med en Suarez i form og Sturridge i storform har Liverpool en fryktelig sterk angrepsduo å sende på banen utover høsten.