Mats Møller Dæhli ble byttet inn da Freiburg tapte 1-3 hjemme for Bochum i 2. Bundesliga. Det er hans første kamp siden EM-kvalifiseringen med Norge mot Kroatia i mars — og hans første for Freiburg siden februar.

60 minutter inn i oppgjøret lørdag erstattet Møller Dæhli landsmann Vegar Eggen Hedenstad.

20-åringen har ikke vært på banen for Freiburg siden kampen mot Dortmund 7. februar. En kneskade har vært med på å forhindre nordmannen fra å spille de siste halvåret.

Mot Bochum ble det vanskelig for Freiburg da Mensur Mujdza fikk rødt kort etter 57 minutter.

Gjestene tok ledelsen etter 65 minutter ved Onur Bulut, før Simon Terodde la på til 2-0 fem minutter senere. Samme mann scoret igjen fem minutter senere, og det sto 3-0 et kvarter før slutt.

Freiburg reduserte ved Marc Torrejon etter 83 minutter. Minuttet før slutt

sørget målscoreren for at Møller Dæhlis lag måtte avslutte kampen med ni mann etter at han fikk direkte rødt kort.

Freiburg rykket ned fra Bundesliga forrige sesong, og ligger på fjerdeplass etter tre runder i Tysklands nest øverste divisjon. Bochum leder etter å ha vunnet alle sine kamper.

I et annet oppgjør lørdag vant Leipzig 2-0 borte mot Eintracht Braunschweig.