Det begynner å bli en stund siden sist Vadim Demidov og Markus Jonsson var å se på banen for Brann.

Mandag var begge i aksjon da klubbens andrelag vant 2-0 over Lyn, som trenes av blant andre Egil «Drillo» Olsen. Jonsson spilte drøyt 70 minutter i forsvar, Demidov fikk én omgang på midtbanen.

— Markus var solid for oss bak i forsvaret, mens Vadim stabiliserte og skapte ro i spillet vårt fra sin plass på midtbanen. De var viktige bidragsytere for oss i denne kampen, sier Brann 2-trener Kjetil Lone til brann.no.

Også Birkir Sævarsson spilte for Brann 2, og bidro med sin rutine. Men rødtrøyenes mål var det yngre spillere som sto for.

Fredrik Pallesen Knudsen laget 1-0 rett før pause, mens Joachim Soltvedt doblet ledelsen i det 67. minutt. Og det er sistnevnte scoring som vil bli husket fra dette oppgjøret. Fra 40 meter klinket Soltvedt til på halvspretten. Ballen føk over Lyn-keeperen som sto på halvdistanse, og ned i mål.