UTELUKKER LANDSLAGSSPILL: Carlos Tevez. UTELUKKER LANDSLAGSSPILL: Carlos Tevez.

Tévez lukker VM-døren

Carlos Tévez avviser krangel med Lionel Messi. Juventus-spissen tror ikke han får plass i Argentinas VM-tropp.

— Alle vet at jeg elsker den blåhvite drakten, men jeg savner det ikke. Døren til landslaget er stengt for meg, som dere vet. Og dersom dere vil vite hvorfor, må dere spørre det nåværende trenerteamet. De har aldri tatt meg ut, sier Tévez til argentinske medier.

29-åringen har skiftet klubb i sommer. Manchester City er byttet ut med Juventus uten at Tévez tror på VM-spill neste sommer. Han har ikke spilt for landslaget siden 2011. ## Taus om årsak

— Jeg vet hvorfor jeg er blitt utelatt, men det er ikke opp til meg å fortelle hvorfor. Åpenbart liker treneren (Alejandro Sabella) andre spisser bedre, sier Tévez.

- Jeg vet veldig godt at jeg ikke kommer til VM neste år selv om jeg skulle vise meg fram for alvor (kommende sesong). Det har jeg innsett, men jeg vil heie på laget , sier Tevez.

Det er blitt spekulert i krangel med superstjernen Lionel Messi.

- Er jeg blitt uvenn med Messi? Det er sant at det er noen som heier på Messi, andre på Tévez, men mellom oss har det aldri vært noen problemer. Vi har alltid hatt et godt forhold i garderoben , sier Tévez.

Vektproblemer?

Den tidligere Manchester United-spissen avviser at han har fått beskjed om å slanke seg før han debuterer for sin nye klubb.

- Jeg har ikke ankommet Juventus' sesongoppkjøring. Jeg vet at det er noen som hevder at jeg er overvektig og må fjerne seks kilo. Men de har ikke veiet meg ennå. Så slike ting får meg bare til å le. Juventus har ikke sagt noe om dette, forklarer argentineren.