Gary Cahill ble matchvinner i en treningskamp der Chelsea slo Liverpool 1-0 og Cesc Fàbregas ble utvist.

De to lagene møttes i Champions Cup i Pasadena i California som et ledd i lagenes USA-turné.

Cahill scoret kampens eneste mål da han raget høyest på en corner etter 10 minutter og stanget ballen i mål.

Begge de to lagene stilte forholdsvis sterke lag, men valgte å endre på flesteparten av de 11 startende utover i annenomgang.

Til tross for at kampen var en treningskamp, var det ikke mye som minnet om det da Cesc Fàbregas gikk inn med knottene først i en duell med Liverpools nysignering Ragnar Klavan etter 70 minutter. Taklingsforsøket endte med marsordre for den spanske midtbaneeleganten.

– Jeg vet Fàbregas er en snill gutt. Han er ikke en spiller som oppsøker slike situasjoner. Jeg synes synd på ham og Liverpool-spilleren, sa Chelsea-trener Antonio Conte etter kampslutt om spanjolens utvisning.

Fàbregas skal også ha oppsøkt Liverpool-garderoben etter kampen og beklaget taklingen. (©NTB)